NordicTrack - Echipamente fitness

Written by: Adriana C.

poza principala articol Nordic Track.jpg

Specialist în echipamente fitness, NordicTrack comercializează produse dotate cu o tehnologie avansată pentru ca antrenamentele dvs să fie mai eficiente și atractive. Lider în echipamente fitness, NordicTrack se definește prin gama sa de produse premium, având un design ergonomic unic, robust și punând accent pe o atenție deosebită a detaliilor. NordicTrack integrează în echipamentele sale tehnologia IFit oferind astfel un confort și o performanță optimă. Apoape orice model de bandă de alergare este dotat cu tehnologia IFit, dealtfel aceasta se regăsește și pe biciclete eliptice sau medicinale. Prin aplicația IFit Coach se recomandă antrenamente personalizate și o dietă sănătoasă. IFit este un program complet personalizat de fitness pentru fiecare utilizator în parte.

Prin serviciul Google Maps™ te poți antrena oriunde pe glob vizualizând imagini de pe Street View direct pe echipament, pe display-ul de pe consolă ori pe tabletă. În plus vei simți orice diferență demografică datorită tehnologiei de adaptare a acesteia. Vei simți orice deal sau vale, ca și cum ai alerga afară.

iFit® Coach face antrenamentul mai ușor și distractiv. Alegeți din sute de programe de instruire, concepute special pentru echipamentul dvs. Cu antrenamente de specialitate veți avea acces online la resurse nelimitate pentru a vă ajuta să reușiți în a avea un rezultat eficient.

 

poza in interior articol.jpg

Un important aspect îl constituie mâncarea. Spune-ți echipei iFit Coach ce ați mâncat și pe baza aportului caloric și al activității zilnice, este creat automat un plan de masă personalizat pentru a vă atinge mai uțor obiectivele, având o rețetă ușor accesibilă și tutoriale video de la experții noștri în nutriție.

NordicTrack are peste 25 de ani de experiență pe piața echipamentelor fitness, având o tehnologie inovatoare și produse de înaltă calitate.